Pelastus

Meistä parhainkaan ei kestä Jumalan läpivalaisussa. Raamattu sanoo: ”Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23). Itse emme voi itseämme pelastaa, vaan tarvitsemme välimiehen. Todellinen ilosanoma on, että Jeesus on tehnyt kaiken valmiiksi. Ainoa, mitä me voimme tehdä on, että hyväksymme ja otamme henkilökohtaisesti vastaan sovituksen. Jumala sanoo Sanassaan, että ihminen voi pelastua vain yhdellä tavalla; uskomalla sydämessään, että Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista, ja tunnustamalla suullaan, että Jeesus on Herra (Room. 10:9-10).

Jumala ei jätä meitä yksin ongelmien tai elämän haasteiden kohdatessa. Hänelle ei ole liian pieniä tai liian suuria asioita. Jokainen, joka huutaa Häntä avuksi, saa avun (Room. 10:13). Raamattu sanoo, ettei yksikään, joka uskoo Jeesukseen, koskaan joudu häpeään (Room. 10:11).

Pyhän Hengen seurakunta

Jumala tiesi, ettei kukaan pysy elävänä uskossa omassa voimassaan, siksi Hän lähetti Pyhän Hengen. Täyttyminen Pyhällä Hengellä on suuri etuoikeus Jeesuksen omille. Rauha, ilo, voima, rakkaus ja Jumalan todellisuus tulevat Pyhän Hengen täyteyden mukana.